Oplopend

22 Items

Oplopend

22 Items

Badstof stof

Bij Böttger Stoffenwinkel hebben wij een ruime keuze Badstof stoffen in ons assortiment. Bekijk en vergelijk op uw gemak het aanbod van Badstof stoffen.

Gratis sample van Badstof?

Dat kan! Bij ieder product staat een button "Staal bestellen". U kunt zo 1 of meer stalen van de Badstof stof toevoegen aan uw winkelwagen en gratis laten bezorgen!

Badstof stof in onze winkel bekijken

Bekijkt u liever de Badstof stof eerst in onze winkel voordat u deze aanschaft? Dat begrijpen wij! Via de button "Reserveer en bekijk in onze winkel" kunt u de Badstof stof die uw voorkeur heeft laten klaarleggen in onze stoffenwinkel in Alkmaar. U ontvangt van ons een bericht als de stof klaar ligt in onze stoffenwinkel in Alkmaar.

Badstof kopen

Badstof is een dik, zacht lussenweefsel. Deze lusjes ontstaan tijdens het weefproces en zorgen ervoor dat deze stof water goed absorbeert. De grootte van lusjes bepaalt de hoeveelheid water die de stof kan opnemen. Hoe groter de lussen hoe meer water de stof kan opnemen.Badstof is zeer geschikt voor het maken van badjassen, boxkleden, slabbetjes, omslagdoeken voor baby’s en handdoeken. Geweven badstof heeft aan beide kanten lusjes, gebreide badstof alleen aan één kant. Daarentegen is gebreide badstof soepeler.

Grondstof badstof

Badstof is meestal gemaakt van 100% katoen of van een combinatie van katoen met polyester, waarbij polyester is toegevoegd om het gronddoek iets sterker te maken.

Wasvoorschriften badstof

Badstof is goed wasbaar. Je kunt badstof wassen op 40 graden. Badstof kan ook heel goed in de wasdroger. Daar wordt het zachter van. Wij raden je aan om voor het gebruik badstof te wassen, omdat het iets kan krimpen.

Badstof in uni kleur en patronen

Badstof is te leveren in de kleuren:

Ook is de badstof in patronen leverbaar zoals:

  • Gestreept

Badstof online bestellen vanaf 0,3 meter

In onze webshop en in onze stoffenwinkel in Alkmaar koop je de badstof al vanaf 0,3 meter. Als je het online besteld kan je kiezen voor ophalen of bezorgen. En betalen doe je veilig en gratis.

Goede alternatieven voor badstof

Uit ervaring weten wij dat mensen die op zoek zijn naar badstof ook interesse hebben in:

Vraag over badstof?

Heb je nog een vraag over badstof? Bel ons dan op 072 511 39 56 of stuur ons jouw vraag via het contactformulier.