Oplopend

Items 1-30 of 218

Oplopend

Items 1-30 of 218

Viscose stof

Bij Böttger Stoffenwinkel hebben wij een ruime keuze Viscose stoffen in ons assortiment. Bekijk en vergelijk op uw gemak het aanbod van Viscose stoffen.

Gratis sample van Viscose?

Dat kan! Bij ieder product staat een button "Staal bestellen". U kunt zo 1 of meer stalen van de Viscose stof toevoegen aan uw winkelwagen en gratis laten bezorgen!

Viscose stof in onze winkel bekijken

Bekijkt u liever de Viscose stof eerst in onze winkel voordat u deze aanschaft? Dat begrijpen wij! Via de button "Reserveer en bekijk in onze winkel" kunt u de Viscose stof die uw voorkeur heeft laten klaarleggen in onze stoffenwinkel in Alkmaar. U ontvangt van ons een bericht als de stof klaar ligt in onze stoffenwinkel in Alkmaar.

Viscose stof kopen

Viscose is een stof die lekker zacht aan voelt, goed vocht op neemt en een luxe uitstraling heeft. Viscose wordt ook wel een semi natuurlijke vezel genoemd. Dit omdat viscose gemaakt wordt van natuurlijke houtvezels, maar het bewerkingsproces van deze natuurlijke grondstof is een chemisch proces.

Grondstof viscose

Viscose wordt gemaakt van viscose of een viscose menging.

Wasvoorschriften viscose

Viscose was je op 30 graden.

Viscose in uni kleur en patronen

Viscose is te leveren in de kleuren:

Ook is de viscose in patronen leverbaar zoals:

Viscose stof online bestellen vanaf 0,3 meter

In onze webshop en in onze stoffenwinkel in Alkmaar koop je de viscose stof al vanaf 0,3 meter. Als je het online besteld kan je kiezen voor ophalen of bezorgen. En betalen doe je veilig en gratis.

Goede alternatieven voor viscose stof

Uit ervaring weten wij dat mensen die op zoek zijn naar viscose stof ook interesse hebben in:

Vraag over viscose?

Heb je nog een vraag over viscose? Bel ons dan op 072 511 39 56 of stuur ons jouw vraag via het contactformulier.